Novosti

NAUČITE STRANI JEZIK BEZ MUKE

Kursevi stranih jezika su u današnje vreme neophodni i potrebni su kako bismo usavršavali svoje znanje i komunikaciju. U našoj školi stranih jezika možete da odaberete kurs engleskog, italijanskog, nemačkog, francuskog ili ruskog jezika, po programima za decu i odrasle. Svaki tečaj prilagođen je različitim nivoima znanja i samim potrebama polaznika.

Naši predavači su stručno osposobljeni kako bi na što bolji, pristupačniji i kreativniji način kurs učenja učinili što lakšim i zanimljivijim.

Na kursevima svih jezika naučićete da pišete, čitate i da se sporazumevate na određenom jeziku, a vremenom ćete ovladati jezikom i jednostavno ćete ga upražnjavati kao što upražnjavate maternji jezik.

Prilikom upisa u školu, obavlja se testiranje znanja radi lakšeg određivanja kojoj grupi polaznika pripadate.

Engleski za odrasle

Kursevi su rangirani po nivoima: početni, srednji I, srednji II i konverzacijski (viši srednji), a ukupan fond na svakom nivou iznosi 60 časova.

Za svaki nivo precizno je razrađen plan i program rada koji je usklađen prema Zajedničkom evropskom okviru za jezike.

Skupština Saveta Evrope (Council of Europe) usvojila je 2001. godine Zajednički evropski portfolio (The Common European Framework of Reference, skraćeno – CEFR), kojim se nastava stranih jezika na teritoriji EU standardizuje po sledećim nivoima:

– A1 (elementary – početni)

– A2 (pre-intermediate – niži srednji)

– B1 (intermediate – srednji)

– B2 (upper-intermediate – viši srednji)

– C1 (advanced – napredni)

– C2 (proficiency – najviši stepen vladanja jezikom, blizak maternjem jeziku)

Testiranje predznanja je obavezno za sve koji su već učili strani jezik, besplatno je i nije potrebno prethodno zakazivanje. Koncepcija i organizacija programa naših kurseva je takva da omogućava pohađanje kursa koji je u potpunosti u skladu sa Vašim postojećim znanjem. Po završetku svakog nivoa polaznici polažu ispit, a uspešni kandidati dobijaju sertifikat.

Engleski za decu

Tečajevi za decu od 4 do 18 godina

Rad u grupama do 12 učenika

Časovi 2 x 35 min. – predškolski, 2 x 45 min. – svi ostali

Diploma – dobijaju je učenici koji su pohađali i uspešno završili određeni tečaj

Tečajevi su podeljeni u šest nivoa: PREDŠKOLSKI deca predškolskog uzrasta (audiovizuelna metoda) – javni čas na kraju školske godine; PRIPREMNI deca školskog uzrasta (audiovizuelna metoda sa elementima pisanja) – javni čas na kraju školske godine; POČETNI deca školskog uzrasta (zastupljene sve četiri jezičke veštine: razumevanje, govor, čitanje i pisanje) – ispit na kraju školske godine; SREDNJI deca školskog uzrasta (zastupljene sve četiri jezičke veštine) – ispit na kraju školske godine; VIŠI deca školskog uzrasta (zastupljene sve četiri jezičke veštine) – ispit na kraju školske godine; KONVERZACIJSKI

Nastavni materijal

Za sve tečajeve koriste se pažljivo odabrani strani udžbenici, radne sveske i ostali nastavni materijal koji najbolje odgovara potrebama naših slušalaca.

Leave a comment